Pliki Cookie

Ta witryna używa plików Cookie przesyłanych do Twojego komputera.

Na stronach naszego sklepu stosujemy wyłącznie pliki cookies związane bezpośrednio z funkcjonalnością techniczną serwisu, z których większość usuwana jest automatycznie z pamięci przeglądarki użytkownika po zakończeniu przeglądania naszych stron - w pamięci przeglądarki skonfigurowanej w sposób domyślny pozostają jedynie zapisane pliki cookie dotyczące ustawień językowych przeglądanych stron sklepu.
W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące obsługi cookies.
Brak zmiany tych ustawień w przeglądarce klienta poruszającego się po stronach naszego sklepu oznacza akceptację zasad stosowanych na naszych stronach internetowych dotyczących obsługi cookies.
Całkowite wyłączenie obsługi cookie w Twojej przeglądarce spowoduje brak możliwości poprawnego zarejestrowania zamówienia. Więcej informacji na temat stosowanych w naszym sklepie zasad bezpieczeństwa znajdziesz na TEJ STRONIE.

(Został przesłany tylko jeden plik do obsługi ustawień tego okienka)
(Ticking this sets a cookie to hide this popup if you then hit close. This will not store any personal information)


Brokuł Neliam 2500n
powiększenie


Brokuł Neliam 2500n

180.50 zł z VAT
Po rabacie: 162.45 zł
Oszczędzasz: 10%

Dodaj do koszyka:   



Specyfikacja


  • Waga: 0.01kg
  • Producent: Rijk Zwaan


Opis produktu


Neliam RZ F1 to odmiana o okresie wegetacji wynoszącym około 75 dni na zbiór letni oraz jesienny przeznaczona do sprzedaży na rynku warzyw świeżych. Kopulaste, zwarte róże o ciemnozielonej barwie są bardzo wyrównane we wzroście, w związku z czym pozwalają na szybkie i wydajne zbiory. Rośliny o silnym wigorze bardzo dobrze radzą sobie w warunkach gorąca i suszy, wykazują dobrą zdrowotność, w tym odporność na Fusarium oxysporum oraz tolerancję na mączniaka rzekomego. Ważnym atutem odmiany jest długa trwałość pozbiorcza.

Nazwa odmiany NELIAM RZ F1 (25-565)
Wysoka odporność (HR)Foc:1
Okres wegetacji 60-75 dni
Przeznaczenie Świeży rynek
Pora uprawy Lato, Jesień