Pliki Cookie

Ta witryna używa plików Cookie przesyłanych do Twojego komputera.

Na stronach naszego sklepu stosujemy wyłącznie pliki cookies związane bezpośrednio z funkcjonalnością techniczną serwisu, z których większość usuwana jest automatycznie z pamięci przeglądarki użytkownika po zakończeniu przeglądania naszych stron - w pamięci przeglądarki skonfigurowanej w sposób domyślny pozostają jedynie zapisane pliki cookie dotyczące ustawień językowych przeglądanych stron sklepu.
W przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące obsługi cookies.
Brak zmiany tych ustawień w przeglądarce klienta poruszającego się po stronach naszego sklepu oznacza akceptację zasad stosowanych na naszych stronach internetowych dotyczących obsługi cookies.
Całkowite wyłączenie obsługi cookie w Twojej przeglądarce spowoduje brak możliwości poprawnego zarejestrowania zamówienia. Więcej informacji na temat stosowanych w naszym sklepie zasad bezpieczeństwa znajdziesz na TEJ STRONIE.

(Został przesłany tylko jeden plik do obsługi ustawień tego okienka)
(Ticking this sets a cookie to hide this popup if you then hit close. This will not store any personal information)


Pomidor Monterosa HB101153 250n
powiększenie


Pomidor Monterosa HB101153 250n

552.26 zł z VAT
Po rabacie: 524.65 zł
Oszczędzasz: 5%

Dodaj do koszyka:   


Klienci kupujący ten produkt wybrali także...



Specyfikacja


  • Producent: Fito Semillas


Opis produktu


Pomidor Monterosa F1 - okazały w kolorze malinowym, bezpiętkowy, pokarbowany i lekko spłaszczony o wadze 180-220 g.
 

Odporność:
HR -ToMV/Fol: 0,1/V/M
T - Bl/Cr.

Okres uprawy: wczesny.

Typ uprawy: nasadzenia w dowolnej technologii na 8-12 gron. Roślina z silnym wigorem, otwartym pokrojem. Wspaniale wiąże owoce podczas wysokich temperatur, jest tolerancyjna na suchą zgnilizne wierzchołkową. W uprawie dobrze zachowuje się w warunkach stresowych. Wymaga zbioru owoców w stadium owocu zapłonionego w celu uzyskania odpowiedniej trwałości i twardości owoców, a także odpwiedniego smaku i aromatu. Ta odmiana nie powinna być zbierana w stanie pełnego wybarwienia.

Podłoże: tradycyjne, kokos.